Masthead header

No regrets

Man ångrar bara den träning som inte blev av. Var dock tvungen att dunka in det i mitt huvud innan jag släpade mig upp och stack till gymmet imorse. Ett spinning/core/avslappningspass senare, var jag mer än nöjd med att jag faktiskt kom iväg!

Jag åkte hem, åt påskrester till lunch och dammsugade hela huset. Ingen ånger över det heller. Snarare väldigt nöjd med att ha ”huset i ordning” inför vardagen som kickar igång imorgon.

Är också väldigt nöjd med hela detta påsklov, tack vare:

  1. Total avkoppling. Jag har verkligen unnat mig själv sovmorgnar, ligga och läsa, se på tv och film. Sånt som jag kan ha lite svårt att tillåta mig själv göra någon längre stund, annars.
  2. Tid att tänka, utan stress. Jag hade ett möte precis innan ledigheten, som gav mig massor att tänka på. Plus- och minuslistan i mitt huvud har varit lång, men jag tror att jag har bestämt mig för vad jag faktiskt helst skulle vilja. Så bra att få detta lov att älta saker i lugn och ro 😉
  3. Kursuppgiften. Min examination närmar sig, och även om jag har inläsningstid coming up i veckan, så var det bra att göra en del av min gruppuppgift redan nu. Noll stresspåslag för det då, nämligen!
  4. Äntligen tog vi tag i sommarplanerna. Inte för att vi har löst hela semesterpusslet, men vi har i alla fall löst Gothia Cup! Resten av semestern känner jag lite inför som att ”det blir som det blir!”. Tror dock inte att resten av familjen, som är så vansinnigt ressugna, känner likadant… Men med en Tonåring med bara tre veckors, icke sammanhängande, spelledighet så är sommarpusslet en aning knivigare att lösa än vanligt. Särskilt för en mamma som inte tycker att hon kan resa utan sin förstfödde…

To be continued.

Till toppenKontaktDela på facebook