Masthead header

Klämmåndag

Klämmåndag, men inte var jag ledig för det. Kände inte att det var en dag jag ville slösa vare sig semester eller komp, på. Maken var ju ledig ändå, utan att ta vare sig komp eller semester, så han fick passa på att ta skjuts till både fotbollsträningar och stall. Dessutom stod middagen förberedd, när jag kom från jobbet. Jag har fostrat honom väl.
Utan att gå in på detaljer, så har jag varit rätt så arg och sur i en vecka. Så pass att jag knappt kunnat sova ordentligt.

Nu bestämde jag mig för att enough is enough! Tog tag i det, gick upp tidigt imorse, drog till gymmet och brände av ett kettlebellpass utan en enda swing. Var andfådd hela vägen hem och eftersvettades i en timme. Men banne mig, blev jag inte lite gladare!

Ikväll ser jag fram emot lite lagom nattsudd, kanske läsa lite deckare och dricka mänger med te. Ett barn har nattgäst och ett barn är på fest, så vin kan jag glömma. Dricker inte när jag har barn ute på byn. Ifall att. Mitt barn eller någon annans.

Njuter lik förbaskat av vetskapen om en ledig tisdag imorgon.

Ta igen dig nu, medan jag grillar!” (Maken)

Okej, då!

Fostrat honom väl, som sagt! 😉

Till toppenKontaktDela på facebook