Masthead header

We decor life: ljus

Min morgonrutin på vardagarna är att alltid gå upp ca kl 05:00. Jag har insett att det ger mig möjlighet till bästa möjliga start på dagen och en stressfri morgon. Ibland åker jag och tränar, ibland lagar jag någon frukost av det godare slaget åt barnen och ibland hinner jag t o m redigera lite bilder vid datorn.

Vad jag alltid gör, är att tända stearinljuset på köksbordet och dricka en kopp te eller en smoothie (men aldrig både och). Jag tycker så mycket om både ljuslyktan men också stearinljuset som skapar så vackert mönster i stearinet när det brinner ner.

Bilden är från i morse, när jag tog sovmorgon ända till klockan 07:00, för det är ju ändå helg,

drack en långsam kopp grönt te och sakta vaknade till liv för en klass fantastisk yoga flow.

Älskar allt med denna morgon!

Mitt bidrag till We Decor Life och temat LJUS.

Ljus, höststämning och musik | Living by W - […] vacker soluppgång, Karin A för reflektioner kring ljus och fotografi, Bara för att jag vill för morgonljusterapi och Blomster och Bakverk för fint samlingsinlägg kring […]

We decor life: Johanna Egemar – Ljus | Living by W - […] decor life Deltagare i temat Vackert Naturligt Karin A Fotografi Bara för att jag vill Stiliga hem Blomster & Bakverk Emmas samling […]

anncha, stiligahem.se - Vilken fin tolkning av veckans tema. Jag valde skymningsljuset när våningen bäddas i ett brunguldigt filter.

Till toppenKontaktDela på facebook