Masthead header

Om allt det fina

Snart i slutet av november och jag har hunnit fylla år igen. Äldre och klokare, lugnare och inte lika orolig för Livet. Så skönt att få lägga det i min ryggsäck.

Veckan som gick var otroligt slitsam, men också fylld av finheter och styrka, inte bara födelsedag.

Jag blev tvungen att sätta ner foten.  Ibland kokar det över men det är det man växer av. Så pass att jag känner mig tvungen att kanske göra det igen, fast det är jobbigt. Jag är för gammal för att bita ihop, ellr hur var det nu?

I lördags var jag på mitt livs första babyshower. Så fint och roligt, att få fira ett liv på väg till världen! Vi har gissat både födelsedatum, klockslag, kön och väder. Och förstås längd och vikt! Återstår att se när den lille gör entré!
Babyshowern innebar också att jag fick hänga med flera av mina gamla kollegor, som dessutom de flesta av dem, kommer att bli mina nygamla kollegor i januari. Så härligt! Och som jag längtar till januari! Hur mycket jag än trivs där jag är just nu, så passar det mig inte att gästspela. Jag vill landa. Det var nog en av de stora anledningarna att jag till slut avvecklade min firma.

Livet som företagare, med olika uppdragsgivare, fria men också obekväma arbetstider, passar inte mig! Jag vill ha mitt schema, mina fasta arbetsdagar, min arbetsplats och mina kollegor! Nu vet jag det!

Dags att resa sig igen! Den här hösten har verkligen varit usel, på många sätt, men definitivt för min kondition. Lusten, eller orken, att träna bara dog. Psyket ville bara krypa ihop under ett täcke och se på serier och sova. Men hösten är snart slut, året är snart slut. Jag går med adventslängtan och allt som hör till det, och då är det dags att rycka upp sig!

Den här veckan har jag bokat in mig på pass och tänker också gym, så banne mig är det dags att resa sig igen! Jag har gjort det förr, jag vet att jag kan, jag måste bara över den där första, lååånga uppförsbacken! Men börjar med corespin i eftermiddag! Så, nu är det sagt! Nu måste jag!

Till toppenKontaktDela på facebook