Masthead header

Victoria

Victoria Glosemeyer

Jag älskar nyanser av grågrönt och gråblått och inspireras av minimalism, men är ändå en obotlig maximalist, som älskar mönster och texturer, ljusstakar och stilleben.

Jag tänker i bilder och försöker att fånga min vardag genom kameralinsen, så ofta som möjligt och så länge ljuset är med. Fotografering är min stora passion och i några år drev jag egen firma som porträttfotograf, vid sidan av min anställning som förskollärare. Men företagandets friheter, men också bojor, passade inte mig. I dag är jag endast anställd och fotograferar av lust och för mitt eget nöjes skull.

Träning är en viktigt del av min vardag och något jag prioriterar högt. Vid 40+ är jag i mitt livs bästa form, och siktar på att upprätthålla den. Helst ägnar jag mig åt holistisk träning, där Soma Move, yoga och kettlebells är mina absoluta favoriter.

Jag är gift sedan många år och vi har tre barn, idag 11, 12 och 14 år gamla. Jag brukar säga att ”två saker jag aldrig varit intresserad av är hästar och fotboll!”. Livets ”ironi” är att en stor del av min fritid tillbringas i stallet med yngsta dottern eller vid fotbollsplanen med äldste sonen. Så kan det gå, och det är dumt att klaga! Så mycket jag lärt mig om det som jag tidigare inte visste någonting om alls! (Mellandottern varken rider eller sparkar boll, men vi shoppar gärna ihop ;-))

I bloggen handlar det mest om vardag och den där balansen mellan familj, arbete, hälsa och en hållbar livsstil. Livet i korthet. I ord och bild. Ibland för att inspirera. Ibland för att informera. Ibland bara för att underhålla. Bara för att jag vill…

Varmt välkommen hit!