Masthead header

Victoria

Jag heter Victoria Glosemeyer och bor i Alsike, några mil söder om Uppsala. Jag är novemberbarn, 40+, gift sedan många år tillbaka och mamma till tre barn i åldern 11, 12 och 14 år . Bloggen är mitt kreativa rum och fotografering är min stora passion. Fram till 2016 drev jag en egen firma för porträttfotografering, vid sidan om min anställning som förskollärare.

Inom ramen för det egna företaget, har jag även studerat och arbetat med inredning, samt arbetat med friskvårds- och hälsoprodukter. Idag är jag bara anställd, vilket är den arbetsform som passar mig bäst, just nu. Men inredning och hälsa är fortsatt två intressen som kommer tätt efter fotograferingen!

Jag tror på en hållbar, holistisk livsstil, och försöker så gott det går att leva som jag lär. Men det kan vara en utmaning i vardagen där livet med familj och arbete ska roddas på bästa sätt.

Min träning är något som jag prioriterar högt. Ett par gånger i veckan tränar jag med kettlebells / styrka, och går på klasser i yin- och poweryoga samt Soma Move, mina tre favoriter. Vid 40+ är jag i mitt livs bästa form!

I bloggen handlar det mest om vardag och den där balansen mellan familj, arbete, hälsa och en hållbar livsstil. Livet i korthet. I ord och bild. Ibland för att inspirera. Ibland för att informera. Ibland bara för att underhålla. Bara för att jag vill…